Vojvodina ubedljiva protiv Jugovića

Izvor: Radio 021, 18.Apr.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ubedljiva protiv Jugovića

U derbi meču 4. kola rukometnog plej-ofa, Vojvodina je večeras na Slanoj bari pred oko 900 gledalaca bez većih problema savladala Jugović rezultatom 33:24.

Novosađani su od samog starta pokazali zašto su dvostruki uzastopni prvaci države, pa su već posle nekoliko minuta imali prednost od 6:1 da bi na poluvreme otišli sa 7 golova prednosti - 16:9.

U nastavku je u pojedinim trenucima bilo i po 13 golova viška za crveno-bele koje je predvodio Živković sa 7 golova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Nikolić je postigao 5, Elezović 4, a u strelce se upisalo još osam igrača iz tima Đorđa Ćirkovića.

Vojvodina sa sve četiri pobede zauzima prvo mesto na tabeli sa 8 bodova, a jedini konkurent u borbi za novu titulu im eventualno može biti subotički Spartak koji je danas poražen u Kragujevcu i sada zaostaje tri boda. U narednom kolu znaće se i koliko su Subotičani ozbiljni rivali kada će ugostiti tim iz Novog Sada.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SRLS: Pobeda Voše, poraz Spartaka

Izvor: B92, 18.Apr.2015

Rukometaši Vojvodine pobedili su Jugović sa 33:24, dok je Spartak Vojput poražen od Radničkog sa 25:24 u utakmicama koje su obeležile četvrto kolo plej-ofa...Novosađani su pobedom nad Jugovićem zadržali maksimalni učinak u Superligi i sada imaju tri boda više od Vojputa...Vojvodinu je do pobede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.