Uplatili letovanje za hotel 400 kilometara od plaže

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uplatili letovanje za hotel 400 kilometara od plaže

Jedan onlajn agent za putovanja prodao je paru put na Kefaloniju koji je uključivao smeštaj koji je 400 kilometara dalje, na potpuno drugom ostrvu.

U potvrdi je pisalo da je par rezervisao "let i hotelski smeštaj za sedam noćenja na Kefaloniji", ali dalje se navodi da je Polin Linger koja je izvršila rezervaciju napisala "sa boravkom u hotelu Skala koji je lociran na Patmosu".

Patmos se nalazi u Egejskom moru, blizu granice sa Turskom dok se Kefalonija nalazi u Jonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << moru.

To znači da bi britanski par morao da krene na sedamanestočasovno putovanje kako bi se čekirao u hotel. Gospođa Linger je gostujući u jednoj emisiji istakla da nije bila u mogućnosti da kontaktira bilo koga sa portala i to 48 sati pred put. Tek u poslednji čas joj je refundiran novac nakon što je britanski "The Independent" objavio priču o tome.

Kompanija je krivicu svalila na "tehničku grešku" i izvinili su se paru.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.