UO Pozorišta mladih smenio Tijanu Delić

Izvor: Radio 021, 21.Nov.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UO Pozorišta mladih smenio Tijanu Delić

Po direktivi novosadskog odbora Srpskog pokreta obnove, večeras je na sednici Upravnog odbora Pozorišta mladih smenjena Tijana Delić sa mesta direktorke ove ustanove.

Kako je to 021 danas i najavio, na istoj sednici Upravni odbor je doneo odluku da rukovođenje poveri diplomiranoj glumici Emiliji Mrdaković, zaposlenoj u ovom teatru 25 godina.

SPO je tako iz trećeg pokušaja uspeo da se izbori za svog čoveka jer je ovoj partiji u stranačkoj raspodeli kolača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nakon poslednjeg prekomponovanja vlasti pripala ova ustanova. Prethodno nije prošao pokušaj imenovanja Dragana Marinkovića Mace zbog velikog bunta javnosti, a potom ni Miloša Savina jer nije ispunjavao uslove konkursa.

UO je saopštio i da je protiv Delićeve podneta krivična prijava zbog "budžetskih prekršaja i nenamenskog trošenja novca", što joj je i nagovešteno u ranijem telefonskom razgovoru.

Predlog UO sada treba da verifikuje Skupština grada.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.