Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 Novosađanki čiji garderober ćete želeti

Već je dobro poznato da za Novosađanke kažu da se, osim što lepo izgledaju, lepo i oblače. Koje Novosađanke imaju najviše ukusa za modu? Predstavljamo vam top 5 Novosađanki koje se mogu ponositi dobrim stilom i ukusom, a njihov garderober ćete sigurno želeti da imate.
Tamara Kalinić

Yesterday was a busy busy day (check out my instastory)! Caught by @ellahphotography hopping from show to show in @oscardelarenta ✨ #lfw There are so many more swoon worthy pieces >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << available on @theoutnet #thestreetiesrisingstar
A photo posted by Tamara Kalinic (@tamara) on Sep 19, 2016 at 12:41am PDT


Tamara Kalinić je završila farmaciju, a bavi se modom. Njen blog je jedan od najpopularnijih u Velikoj Britaniji. Ova devojka živi i radi u Engleskoj i sarađuje sa najvećim svetskim modnim brendovima. Tamara je rođena u Sarajevu, detinjstvo je provela u Novom Sadu, a trenutno živi i radi u Brajtonu. Vodi modni blog „Glam and Glitter“ koji joj omogućio da  sarađuje sa najvećim brendovima u svetu mode i da od toga živi.

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.