Izvor: Glas javnosti, 15.Mar.2010, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: DS i SVM ostaju partneri

NOVI SAD - Nesuglasice Demokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara na lokalnom nivou ne smeju dovesti u pitanje strateške državne interese, izjavio je juče predsednik Srbije i lider DS Boris Tadić.

Tadić je, posle sastanka sa predsednikom Mađarske Laslom Šoljomom u Novom Sadu, rekao da je saglasnost o tome postigao tokom nedavnog razgovora sa liderom SVM Ištvanom Pastorom.

- Još jednom smo potvrdili da određeni nesporazumi između partijskih organizacija na >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << lokalu ne smeju dovoditi u pitanje saradnju na republičkom nivou i ostvarenje strategijskih interesa Srbije - rekao je Tadić.

Sa Pastorom se, kako je objasnio, saglasio da su zajednički interesi modernizacija zemlje, izgradnja infrastrukture, poboljšanje uslova za kvalitetno obrazovanje i članstvo u EU.

"Očekujem da ćemo i narednih godina biti strategijski partneri", rekao je Tadić.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Tadić: SPO strateški partner DS

Izvor: SrbijaNet.rs, 14.Mar.2010, 20:33

Predsednik Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da Srpski pokret obnove (SPO) ostaje strateški partner DS "i ključni i neraskidivi činilac suštinskih i kvalitativnih promena našeg društva". "Danas zajednički radimo na dovodjenju Srbije u EU to je

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.