Sremska Mitrovica: Uhvaćen sa 25 grama heroina

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica: Uhvaćen sa 25 grama heroina

U akciji suzbijanja trgovine narkoticima, policija u Sremskoj Mitrovici zaplenila je 24,4 grama heroina, tri mobilna telefona sa karticama i izvesnu sumu novca.

Droga, telefoni i novac su pronađeni kod D.N. (31), koji je u trenutku kada je ugledao policiju, pokušao da baci heroin, navodi se u saopštenju.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je određeno zadržavanje do 48 časova.

On će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Razbojništvo u Trsteniku: Sa fantomkom u pljačku

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2016

TRSTENIK – TRSTENIČKA policija uhapsila je V. M. (52) iz ovog mesta zbog sumnje da je maskiran fantomkom oduzeo novac od oštećenog sugrađanina i to uz pretnje i primenu fizičke sile. Zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Uhapšeni Trsteničanin,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.