Sadašnju i bivšu ženu terao na prostituciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2009, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sadašnju i bivšu ženu terao na prostituciju

NOVI SAD - Protiv Dejana G. (24) iz Žablja podneta je prijava zbog osnovane sumnje da je, primoravajući na prostituciju svoju sadašnju i bivšu suprugu, izvršio krivično delo trgovine ljudima, saopštila je danas novosadska policija.

On je, u periodu od 2002. do 2005. godine, pretnjama i upotrebom sile, na magistralnom putu Novi Sad-Zrenjanin seksualno eksploatisao svoju tadašnju suprugu Draganu B. (22) iz Sombora, koja je u vreme izvršenja krivičnog dela bila maloletna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Dejan G. je uzimao je sav novac koji je njegova supruga dobijala naplatom seksualnih usluga, a u više navrata ju je tukao, nezadovoljan visinom oduzetog novčanog iznosa.

U poslednje četiri godine on je, na istoj lokaciji na identičan način, primorao svoju sadašnju suprugu Željku R. (25) iz Đurđeva na svakodnevno pružanje seksualnih usluga za novac, što mu je bio jedini redovni izvor prihoda.

Kako je navedeno u saopštenju, prijava je podneta u redovnom postupku, a o njoj je obaveštena Služba za koordinaciju žrtava trgovine ljudima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća u Novom Sadu

Izvor: S media, 27.Avg.2009

Novosadjanin Stefan J. (24) je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je, vozeći automobil pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Branka Berković (55) iz Novog Sada. ..Stefan J. je, u utorak oko 23 sata na novosadskom Bulevaru...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.