Radovi na mostu kod Beške do petka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2011, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na mostu kod Beške do petka

BEOGRAD -

Autoput od Novog Sada do Beške biće od danas do 1. aprila povremeno obustavljan za saobraćaj, zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške, saopštili su "Putevi Srbije".

Saobraćaj će biti potpuno obustavljen danas, sutra i u petak u periodu od 9 do 10 i od 13 do 14 časova, a u sredu i čevrtak od 9 do 10.30 i od 13 do 14 časova.

Svim ucesnicima u saobraćaju se preporučuje korišćenje alternativnih pravaca: petlje Novi Sad i Kovilj ka Beogradu, petlja Beška ka Novom Sadu i put Beograd - Ruma - Novi Sad odnosno magistralni put M-22.2 od Beograda do Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovi na mostu kod Beške do petka

Izvor: RTV Pink, 28.Mar.2011

. . . Autoput od Novog Sada do Beške biće od danas do 1. aprila povremeno obustavljan za saobraćaj, zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške, saopštili su "Putevi Srbije". .

Nastavak na RTV Pink...

Do petka povremena zabrana saobraćaja kod Beške

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2011

Autoput od Novog Sada do Beške biće od danas do petka povremeno zatvaran za saobraćaj, zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.