Program sedme nedelje Novosadskog BIG dečijeg leta

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program sedme nedelje Novosadskog BIG dečijeg leta

Početak poslednjeg meseca letnjeg raspusta na Novosadskom BIG dečijem letu 5 obeležiće brojne radionice kreativnog mišljenja na teme o mudrosti, o poreklu života, o emocijama i  o pravilima lepog ponašanja  koje će se održati u Dečijem kulturnom centru.

Šta je to nauka ili religija, vrednosti...? Šta je mudrost i zašto je dobro biti mudar – zajedno ćete saznati na vežbaonicama kreativnog mišljenja. U predškolskoj ustanovi "Zemlja čuda" za sve učesnike ovogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << manifestacije pripremili su radionice – prstićima za strpljive, plešem, hodam, trčim, skačem i preskačem, Kviz, i radionicu za izradu ramova, tokom cele nedelje od 10 do 13 časova, za decu uzrasta od 2,5 do 9 godina.

Sa Prijateljima dece Novog Sada predškolarci i školarci naučiće šta je kolaž, frotaž, kolažna fotomontaža, dekolaž i ansamblaš.

U dečijem NS klubiću sve zainteresovane očekuju brojne kreativne radionice i igraonica, dok ih na najlepšoj novosadskoj plaži Štrand u petak i u subotu očekuje druženje sa hrabrim vatrogascima i veslačima iz Danubiusa i  šahistom Darkom Ukropinom.

Tokom vikenda svi posetioci Štranda i učesnici Novosadskog BIG dečijeg leta 5 (od 2 do 99 godina)  učestvovaće na različitim programima od 17.30h i  19.30 časova kod špica kupališta. U nedelju, 9. avgusta na istom mestu svi mogu igrati i pevati na koncertu "Dunavskih bećara" i učestvovati na  kreativnoj radionici "Novi Sad grad malih čuda".

Kompletan program možete pogledati OVDE.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.