Ovo je najružniji pas na svetu

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2016, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najružniji pas na svetu

Kineska ćubasta čivava stara 17 godina, krivih nogu poput žabe i slepa na oba oka, ponela je danas titulu "najružnijeg psa na svetu" na takmičenju u Petalumi, na severu Kalifornije.

Pas po imenu Svipi Rambo pobedio je u takmičenju u kojem je bilo prijavljeno još 15 pasa.

Žiri takmičenja, osnovanog pre 28, godina, uzima u obzir opšti izgled, fizičke nepravilnosti kao i niz drugih nasledjenih i stečenih osobina.

Pobednik zbog starosti nosi pseće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pelene i jezik mu stalno viri iz njuške.

Vlasnik čivave Džejson Vurc izjavio je da je psa dobio na poklon od bivše supruge koja je nedelju dana kasnije želela da se oslobode "tog malog gremlina", ali je Vurc naveo da za to nije "imao srca" i da je sačuvao psa koji je doživeo duboku starost.

eks je najsigurniji sa kondomom, jer se tako sprečavaju različite bolesti. Ali ako vaš partner koristi kondom, onda to nosi još jednu važnu poruku za vas

 Kondom, kondomi, Seks, TAMABEPA, kontracepcija Foto-ilustracija: Profimedia

Medicinski stručnjaci konstantno opominju na korišćenje zaštite prilikom seksualnih odnosa. Ipak, strah od polno prenosivih bolesti nije ono što određuje da li će muškarci da iskoriste kondom, već upravo vaša privlačnost.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.