Otežano odnošenje smeća iz Petrovaradina, Sremske Kamenice i Bukovca

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežano odnošenje smeća iz Petrovaradina, Sremske Kamenice i Bukovca

Zbog snega koji pada od juče popodne, u delovima naselja na sremskoj strani grada juče i danas otežano je odnošenje smeća.

Kako je saopštila "Čistoća", smeće se otežano odnosi iz pojedinih delova Bukovca, Petrovaradina i Sremske Kamenice. Smeće će biti odneto čim se saobraćajnice raščiste.

Zbog nemogućnosti prolaska kamionom, na pražnjenje čekaju kante u ulicama Milice Stojadinović Srpkinje, Partizanskoj, Svetozara Markovića i Školskoj u Bukovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zatim u ulicama Malina, Jagoda, Sremačka, Mirna, Majdanska, Zeleni venac, 23. oktobra, Đure Jakšića, Nikole Tesle, Pop Vlade Zečevića, Staroiriški put, Partizanska, Sremska, Dr Branka Manojlovića, Grobljanska, Vase Stajića i Mitra Uroševića Riste u Sremskoj Kamenici, kao i u naselju Šaran u Petrovaradinu.

U svim ulicama u pomenutim naseljima smeće će biti odneto čim se saobraćajnice raščiste.

Kada je reč o Novom Sadu i ostalim prigradskim naseljima, kontejneri i kante se prazne redovnom dinamikom i na vreme.

Radnici i kompletna mehanizacija Zimske službe "Čistoće" su na terenu i čiste centar Novog Sada. Aktivirana je kompletna služba sa 147 radnika i neophodnom mehanizacijom.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.