Novosadski biciklisti krenuli u humanitarnu vožnju ka Umagu

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski biciklisti krenuli u humanitarnu vožnju ka Umagu

Četvoročlana ekipa novosadskog kluba "Invictabike" danas je krenula za Umag, a ova vožnja je humanitarnog karaktera.

Njihov dolazak u taj hrvatski grad planiran je za 25. maj, na otvaranje "Sea star" festivala. Inicijatori vožnje su Exit fondacija, Grad Umag i Turistička zajednica Grada Umaga, a sva sredstva će biti uplaćena za nabavku neophodnih radioloških uređaja za Dom zdravlja u Umagu.

"Ovo je odlična inicijativa koja nosi sa sobom poruku mira, ljubavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i tolerancije, odnosno predstavlja sve ono što Novi Sad jeste. Našim biciklistima će se usput priključiti mnogobrojni biciklisti iz Hrvatske, a to će biti svojevrsna povorka tolerancije duga 660 kilometara", rekao je zamenik gradonačelnika Novog Sada Srđan Kružević.

Biciklisti će obići će 16 gradova u Srbiji i Hrvatskoj.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Biciklisti krenuli u humanitarni EGZIT pohod od 660 kilometara kroz 16 gradova Hrvatske i Srbije (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Maj.2017

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Srđan Kružević ispratio je četvoročlanu ekipu novosadskog „Invictabike“ kluba koja je ispred Gradske kuće u 9 časova krenula za Umag. Njihov dolazak u taj hrvatski grad planiran je za 25. maj, na otvaranje „Sea Star“ festivala. Vožnja je humanitarnog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.