Novosadska policija našla 80 kilograma marihuane

Izvor: 24sata, 23.Avg.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska policija našla 80 kilograma marihuane

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da su pripadnici novosadske policije, u saradnji sa Žandarmerijom, našli u okolini tog grada 80 kilograma sirove marihuane i 340 grama sasušene.

Kako je saopšteno, uhapšen je S.B. (1974) iz okoline Novog Sada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je drogu našla u porodičnoj kući S. B. koji je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Novosadska policija zaplenila 80 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 23.Avg.2014

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da su pripadnici novosadske policije, u saradnji sa Žandarmerijom, našli u okolini tog grada 80 kilograma sirove marihuane i 340 grama sasušene...Kako je saopšteno, uhapšen je S.B. (40) iz okoline Novog Sada, zbog sumnje da je izvršio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.