Novi Sad prodaje svoj deo u Dnevniku i oprašta mu dugove

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad prodaje svoj deo u Dnevniku i oprašta mu dugove

Komisija za javno obaveštavanje Skupštine grada dala je saglasnost na prodaju akcija koje Novi Sad poseduje u Dnevniku.

Predlog odluke o određivanju procenta javnog kapitala Grada Novog Sada u privrednom društvu "Dnevnik" - Akcionarsko društvo za novinsko-izdavačku delatnost navodi da Grad ima 1.357 akcija, što predstavlja 1,9% ukupnog kapitala.

Ovom odlukom je takođe data saglasnost da se "Dnevniku" otpišu dugovanja koja idu prema Gradu po osnovu javnih prihoda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kao i potraživanja javnih i javno-komunalnih preduzeća čiji je osnivač Grad Novi Sad, sa stanjem na dan 31. decembar 2013. godine, ako se u postupku privatizacije privredno društvo "Dnevnik" proda.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.