Novi Sad dostavio podatke o budžetu i broju zaposlenih

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad dostavio podatke o budžetu i broju zaposlenih

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti obustavio je postupak po žalbi koju je izjavio Savet za borbu protiv korupcije zbog nepostupanja Grada Novog Sada.

Traženo je dostavljanje informacija u vezi sa ispunjenjem obaveza iz ugovora o zakupu iz 2006. godine.

Podneskom od 9. maja, Savet za borbu protiv korupcije odustao je od izjavljene žalbe jer je Grad Novi Sad u međuvremenu dostavio tražene informacije, o čemu više možete čitati OVDE.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik Novog Sada traži da se poverenik izvini Novosađanima

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2016, 09:19

Gradonačenik Novog Sada Miloš Vučević zahteva od poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljuba Šabića javno izvinjenje zbog toga što je u javnost izašao sa informacijama koje su nanele štetu Gradu i Novosađanima...Naime, pre nekoliko dana poverenik je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.