Lažne aplikacije najveći problem za Windows 10 Store

Izvor: Radio 021, 10.Feb.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažne aplikacije najveći problem za "Windows 10 Store"

"Windows 10" za telefone imao je katastrofalnu prazničnu sezonu, kada je prodaja pala na najnižih 4,5 miliona Lumio telefona.

Loša prodaja je uticala na pad prihoda od 49 odsto. Međutim, to nije jedini problem sa kojim se "Microsoft" i "Windows 10" platforma suočavaju. "Windows 10 Marketplace" je prepravljen lažnim aplikacijama za telefone.

Kako su primetili korisnici "Windows Central" foruma, pretraga popularne igre "Traffic Rider" dala je rezultate u vidu desetine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << lažnih aplikacija koje nemaju nikakve veze sa oficijelnom igrom. S obzirom na to da Microsoft nema nikakvu kontrolu nad filtriranjem ovih aplikacija, one se samo nalaze u "Store-u" i zbunjuju korisnike.

Svakako, ovo se svodi i na loše korisničko iskustvo, tako da će "Microsoft" morati veoma brzo da reši ovaj problem ukoliko želi da oživi svoju mobilnu platformu.

Autor: Benchmark.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.