Krivična prijava protiv osumnjičenih za trgovinu ljudima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2009, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv osumnjičenih za trgovinu ljudima

NOVI SAD - Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Violete G. (29) i njenog supruga Nenada G. (36) iz Veternika, zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima.

U današnjem saopštenju policije se navodi da se supružnici terete da su tokom poslednja četiri meseca navodili na prostituciju M. J. (21), M. T. (22) i LJ. G. (31) iz Novog Sada.

Bračni par je iznajmljivao stanove u kojima su tri devojke, navodno, pružale usluge masaže. Supružnici su od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zarađenog novca uzimali polovinu, dodaje se u saopštenju.

Policija je u stanu koji je koristila M. J. pronašla 1,4 grama heroina i protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog neovlašćenog držanja opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava zbog utaje poreza

Izvor: B92, 30.Jul.2009

Beograd -- Poreska uprava saopštila je danas da je podnela krivičnu prijavu protiv vlasnika "Svift komerca" iz Niša zbog sumnje da je utajio oko 72 miliona dinara poreza... Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je vlasnik Svift komerca A.M. 2007. godine pribavio lažne ulazne račune sa porezom...

Nastavak na B92...

Niš: Krivična prijava protiv direktora "Svift Komerca"

Izvor: Večernje novosti, 30.Jul.2009

Poreska uprava podnela je Opštinskom javnom tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv A.M., vlasnika i direktora preduzeća "Svift Commerce" iz tog grada zbog osnovane sumnje da je utajom poreza oštetio budžet Srbije za skoro 72 miliona dinara.

Nastavak na Večernje novosti...

Krivična prijava protiv direktora "Swift Komerca" iz Niša zbog utaje poreza

Izvor: Blic, 30.Jul.2009

Poreska uprava podnela je Opštinskom javnom tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv A.M., vlasnika i direktora preduzeća "Swift Commerce" iz tog grada zbog osnovane sumnje da je utajom poreza oštetio budžet Srbije za skoro 72 miliona dinara.....A.M. je pored poreske utaje osumnjičen i za neosnovano...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.