Kišovito i hladnije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2010, 03:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kišovito i hladnije

NOVI SAD -

U Srbiji oblačno sa kišom i pljuskovima. Obilnije padavine se očekuju u centralnim i severnim krajevima, a uveče u istočnim i jugoistočnim. Vetar će biti slab, na severu i zapadu umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 11 do 14 C, najviša dnevna od 17 do 21 C.

U Novom Sadu oblačno sa kišom, povremeno jakog intenziteta. Vetar umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura 14 C, najviša dnevna 17 C.

Izgledi vremena u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za narednih sedam dana - do 29.juna:

Do četvrtka pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno se očekuju obilnije padavine. U sredu severozapadni vetar u pojačanju, a temperatura u većini mesta od 17 C do 20 C. Od petka do utorka sa dužim periodima sunčanog vremena, osetno toplije sa ređom pojavom pljuskova, uglavnom u planinskim predelima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme- 23. jun

Izvor: RTS, 22.Jun.2010

Oblačno, mestimično s kišom...Pre podne na severu i severozapadu, a posle podne i uveče i u centralnim predelima prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 12 do 16 stepeni, a najviša dnevna od 16 na jugu i jugoistoku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.