Iz kuće u Temerinu ukrao mobilne uređaje

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz kuće u Temerinu ukrao mobilne uređaje

Policija u Temerinu uhapsila je M. Ć. (26) zbog krađe.

Sumnja se da je iz nezaključane kuće jedne meštanke ukrao tablet i mobilni telefon. Neposredno posle krađe, policija je pronašla i njega i ukradene stvari koje su vraćene vlasnici.

Osumnjičeni je zadržan do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Temerin: Upao u kuću i ukrao tablet i mobilni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2017

Policija u Temerinu uhapsila je M. Ć. (26) zbog sumnje da je počinio krađu...Sumnja se da je iz nezaključane kuće jedne meštanke ukrao tablet i mobilni telefon...Neposredno posle krivičnog dela, policija je pronašla osumnjičenog, kao i ukradene stvari koje je vratila vlasnici...M. Ć. je zadržan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.