Građevinari danas na Karađorđu, bije se bitka za Evropu

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2015, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građevinari danas na Karađorđu, bije se bitka za Evropu

U okviru 28. kola fudbaleri Vojvodine danas dočekuju ekipu beogradskog Rada.

Novosađane očekuje teška utakmica protiv ekipe koja se nalazi u odličnoj formi u drugom delu prvenstva i zaostaje svega tri boda.

- Idemo na pobedu koja će nas za korak približiti plasmanu u Evropu. Prvo poluvreme utakmice sa Donjim Sremom je model igre kom težimo, ali se nadamo da ćemo ovaj put uspeti da održimo taj ritam svih 90 minuta. Ne  možemo sigurno da računamo na Babića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Nastića koji su se žalili na povrede - rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Zlatomir Zagorčić.

Mladi napadač Novosađana Elmir Asani smatra da je Vojvodini mesto u Evropi.

- Dve od tri poslednje utakmice igramo pred našim navijačima, prvi je na redu duel s Radom. Verujem da ćemo pobediti i napraviti još jedan veliki korak ka cilju. Ne smeju da nam se ponove greške iz nekih ranijih susreta na našem terenu i siguran sam da smo izvukli određene pouke iz tih poraza - ocenjuje Asani.

Ipak, pobedu priželjkuju i gosti koji bi se u slučaju trijumfa izjednačili po broju bodova sa crveno-belima i ravnopravno vodili bitku do kraja šampionata za četvrto mesto. Utakmica se igra s početkom u 19 časova, a ulaz na stadion je slobodan.

U ostalim mečevima sastaju se: Napredak - Partizan, Crvena zvezda - Radnički 1923, Jagodina - Čukarički, Mladost - OFK Beograd, Novi Pazar - Voždovac, Radnički Niš - Borac i Spartak - Donji Srem.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

„Recept“ iz Pećinaca za Rad

Izvor: FudbalSrbija.net, 13.Maj.2015

15.05.2015.. U okviru 28. kola JSL fudbaleri Vojvodine dočekuju ekipu beogradskog Rada. Utakmica se igra u sredu 13. maja sa početkom u 19 : 00 časova na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.. Vojvodina i  Rad su do sada odigrali ukupno 54  takmičarske utakmice u kojima je Vojvodina pobedila...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.