FOTO: WhatsApp najpopularnija aplikacija na svetu

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2016, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: WhatsApp najpopularnija aplikacija na svetu

Detaljni podaci koje je objavila analitička kompanija "SimilarWeb" pokazuju da je svet obojen "zelenom bojom" kada su u pitanju aplikacije za razmenu poruka i chat.

WhatsApp je daleko najpopularnija aplikacija na svetu, od ukupno 187 zemalja koliko su ih obradili analitičari "SimilarWeba".

WhatsApp je prvi izbor u čak njih 109. Na drugom mestu je Facebook Messenger u 49 zemalja, što praktično znači da Mark Zukerberg u svom portfoliju čvrsto drži vodeće mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << razmene poruka na pametnim telefonima putem aplikacija. Kada je Facebook kupio WhatsApp, mnogi su se zgražavali zbog iznosa koji je plaćen, ali očigledno se isplatilo.

Treća aplikacija po popularnosti je Viber kojeg kao prvu opciju preferiraju korisnici u 19 zemalja.

Za objavu podataka obrađeni su samo uređaji sa mobilnim operativnim sistemom Android.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.