FOTO: Korzo ponovo okupio veliki broj Novosađana

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Korzo ponovo okupio veliki broj Novosađana

Nekada legendarno okupljanje Novosađana na Bulevaru maršala Tita preselilo se na Kej, a ovog petka je ponovo zaživelo.

Foto: Vizika i Gordana Production

Novosadski Korzo planira ponovo da okupi na stotine Novosađana, željnih priča iz starih i novih dana, obnove prijateljstava i ljubavi, ali što je najbitnije - vraćanja nekada zastupljenje kulture ponašanja u Novom Sadu.

Foto: Vizika i Gordana Production

O novom, ali i starom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Korzou za 021 je pričao jedan od pokretača okupljanja Mile Červenjak, a ceo tekst možete da pročitate ovde.

Foto: Dejan Pavlović

Ovo je drugo okupljanje Novosađana na novom Korzou. Pretprošlog petka bilo je oko 400 Novosađana, a namera organizatora je, između ostalog, da i mlađu populaciju uključe u ove aktivnosti. (Gorica Nikolin - Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli )

Foto: Dejan Pavlović

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.