FOTO: Gorela i gradska deponija, nema povređenih

Izvor: Radio 021, 06.Jul.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Gorela i gradska deponija, nema povređenih

Gradsku deponiju na Rimskim šančevima zahvatio je nešto nakon 18 časova veći požar.

Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, povređenih nema i lekarske ekipe nisu imale potrebe da intervenišu.

Na teren su izašle vatrogasne ekipe i ugasile požar, koji je samo jedan u nizu većih i manjih požara koji su izbili proteklih dana usled visokih temperatura i nepažnje građana. Naročito su opasne situacije u kojima požar izbije na područjima na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se nalazi veća količina različitog otpada, u koji se ubraja i opasni otpad.

Do tragedije je moglo da dođe ranije danas, kada je izbio požar na divljoj deponiji kod Satelitske pijace, u blizini tezgi prodavaca, neposredno pored parkinga. U ovom požaru, takođe, niko nije povređen. Međutim, potpuno je izgorela šupa u kojoj su se nalazila drva, kao i deo naseljene trošne kuće.

Snimak i fotografije sa lica mesta sa ovog požara, koji je godinama usled ponovnog stvaranja deponije pretio da izbije, pogledajte OVDE.

Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Požar na gradskoj deponiji, nema povređenih

Izvor: Radio 021, 06.Jul.2017

Gradsku deponiju na Rimskim šančevima zahvatio je nešto nakon 18 časova veći požar...Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, povređenih nema i lekarske ekipe nisu imale potrebe da intervenišu...Na teren su izašle vatrogasne ekipe, a ovo je samo jedan u nizu većih i manjih požara...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.