Džet ski kup u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2011, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džet ski kup u Novom Sadu

NOVI SAD -

Na novosadskom Štrandu će 23. i 24. jula biti održano prestižno međunarodno džet ski prvenstvo Alpe Adria kup, koje je nezvanični šampionat Evrope, saopštio je danas klub Motojet iz Novog Sada.

Biće to druga međunarodna trka Novom Sadu i Vojvodine, a prva koja se zvanično vozi za jedan međunarodni šampionat.

Pored Srbije, domaćin ovogodišnjih trka za Alpe Adria kup će biti Slovenija, Hrvatska, Mađarska i Češka.

Osnovni razlozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za dobijanje organizacije ovog prestižnog takmičenja su idealan geografski položaja Srbije, srdačnost Novog Sada, kao i fantastični infrastrukturni uslovi kupališta Štrand.

Takođe, jak argument bila je i odlična organizacija prošlogodišnje promotivne trke Novi sad Super kup.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alpe Adria Kup na Štrandu

Izvor: TV Avala, 07.Feb.2011

Na novosadskogm Štrandu će 23. i 24. jula biti održano prestižno međunarodno jet ski prvenstvo Alpe Adria kup, koje je nezvanični šampionat Evrope, saopštio je danas klub Motojet iz Novog Sada.

Nastavak na TV Avala...

Alpe-adria kup na Štrandu

Izvor: S media, 07.Feb.2011

Novosadski džet-ski klub Motodžet 23. i 24. jula biće domaćin trka u prestižnom međunarodnom, Alpe-Adrija kupu...Takmičenje će se održati na Dunavu kraj kupališta Štrand, a generalni pokrovitelj ove manifestacije biće grad Novi Sad...Vaterpolisti Srbije pregazili Hrvatsku za trijumf na Svetskom...

Nastavak na S media...

DŽET-SKI NA ŠTRANDU

Izvor: Kurir, 08.Feb.2011, 08:14

Novosadsko kupalište Štrand 23. i 24. jula biće domaćin međunarodnog džet-ski prvenstva Alpe-Adrija kup, koje je nezvanični šampionat Evrope. Biće to druga međunarodna trka u istoriji Novog Sada, a prva koja se zvanično vozi za jedan međunarodni šampionat. Pored Srbije, domaćin ovogodišnjih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.