DJ i producent Hardwell premijerno na Exitu

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ i producent Hardwell premijerno na Exitu

DJ i producent Hardwell nastupiće po prvi put na Exit festivalu u petak, 10. jula u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše novi album "United We Are".

DJ iz Holandije već drugu godinu zaredom drži prvo mesto na Top 100 svetskoj DJ rang listi, a ujedno je najmlađi kojem je to pošlo za rukom. U samo nekoliko poslednjih meseci, njegove producentske veštine osigurale su i najveće zvezde kao što su Rihanna, Coldplay, Ellie Goulding i 30 Second To Mars. Pored popularnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << remiksa, najveći uspeh Hardwellu doneli su njegovi hit singlovi "Spaceman", "Countdown", "Jumper", "Apollo" i brojni drugi.

Ulaznice za Exit festival prodaju se i dalje po cenama od 5.990, za Sea Dance 2.990 dinara, dok se ulaznica za više od deset dana Exit Avanture od Petrovaradina do Jaza, može nabaviti za 6.990 dinara putem sajta www.exitfest.org. Za sve koji žele da pored ulaznica na vreme osiguraju prevoz i smeštaj na oba festivala, kompletni paketi mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org, zvaničnoj turističkoj agenciji Exit-a.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.