Business Cafe u Novom Sadu: Strah i novo ne idu zajedno

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Business Cafe u Novom Sadu: Strah i novo ne idu zajedno

Gosti 2. Novosadskog Business Cafea, održanog sinoć, bili su Vladimir Elesin, vlasnik Teglasa, Robert Čoban, vlasnik Color Press Group, Karmen Krivokapić, vlasnica restorana Arhiv i Tatjana Verebeš, vlasnica brenda Taya za unikatne leptir mašne.

Vladimir Elesin je, pričajući svoju preduzetničku priču, naveo da strah i novo ne idu zajedno i da je uspeo jer je strah prosto zanemario i zaobišao sve prepreke. Prema njegovim rečima, novac je samo alat do cilja, a ne nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za čim treba da tragamo.

Karmen Krivokapić je svima poručila: "Dozvolite sebi da maštate i sve će se ostvariti", kao i da se treba fokusirati na posao i onda će se strah izgubiti, a novac doći.

Tatjana Verebeš je ispričala kako je sa tri drugarice pokrenula proizvodnju sa mašinom koju je nasledila, a da u tom trenutku nije znala ni da uvuče konac u iglu. Kako je rekla, nije znala šta radi, a sada proizvode leptir mašne za decu, odrasle i kućne ljubimce.

Idući Business Café u Novom Sadu održaće se 27. oktobra.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Biznis kafe: Dozvolite sebi da maštate i sve će se ostvariti

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Sep.2016, 10:50

NOVI SAD - Ako zacrtamo neki cilj - uspećemo, dozvolite samo sebi da maštate,  poručili su gosti drugog Novosadskog Biznis Kafea održanog u Skipper Yachting klubu.. . .Među njima su bili Vladimir Elesin, vlasnik Teglasa, Robert Čoban, vlasnik Kolor medija grupe, Karmen Krivokapić, vlasnica...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.