Birački spisak Novosađanima dostupan na uvid

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Birački spisak Novosađanima dostupan na uvid

Novosađani do 8. aprila mogu da obave uvid u birački spisak za izbor za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije.

Birački spisak je, kako su saopštili iz Gradske uprave, izložen u sedištu Gradske uprave za opšte poslove, Trg mladenaca 7 i građani mogu obaviti uvid i tražiti upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku podataka u biračkom spisku.

Nakon zaključenja biračkog spiska, odnosno od 8. aprila, upis, brisanje, izmene i dopune ili ispravke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << biračkog spiska obavljaće se na osnovu rešenja Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Inače, u Novom Sadu je na prethodnim izborima 2014. godine pravo glasa imalo 320.187 građana, a 2012. godine 312.742 građana.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Proverite da li ste upisani u birački spisak

Izvor: NoviSad.com, 07.Mar.2016

Uvid u birački spisak za izbor za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije, Novosađani mogu da obave do 8. aprila u Gradskoj upravi za opšte poslove, ali to uvek mogu da provere i onlajn, preko..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.