Izvor: Luftika.rs, 05.Maj.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom

U sklopu programa poslovnog engleskog, Američki kutak organizuje besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku za studente i postdiplomce koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku. Prijave za kurs traju do 15. maja.
Voditeljka kursa je Vesna Bogdanović sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu koja već 15 godina vodi EAP (English for Academic Purposes) kurseve. Kurs će se održavati u Američkom kutku Novi Sad, a počeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 17. maja i održavaće se svakog utorka i srede u popodnevnim časovima u trajanju od dva sata i trajaće do 9. juna.
Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju sledeće uslove:
da su trenutno na diplomskim ili postdplomskim studijama ili žele da nastave akademsku karijeru u inostranstvu da se služe engleskim jezikom na najmanje višem srednjem nivou da su čalnovi Američkog kutka Novi Sad (učlanjenje je besplatno) da su motivisani i spremni da redovno pohađaju kurs da do sada nisu pohađali ovaj kurs da su ispunili prijavu dostupnu preko sledećeg linka http://goo.gl/forms/j67b01IwHv najkasnije do 15. maja Kurs je besplatan ali je prijava neophodna kako bi se izvršila selekcija i odabralo 20 polaznika koji će pohađati ovaj kurs. Svi kandidati i kandidatkinje biće obavešteni o rezultatima u ponedeljak 16. maja u prepodnevnim satima.
Posetite koncert Aleksandra Dujina.  

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku

Izvor: NoviSad.com, 06.Maj.2016, 09:33

Besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku za studente i postdiplomce, koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku, biće održan u Američkom kutku..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.