Arežina direktor programa RTV-a, Jovićeva glodur televizije

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arežina direktor programa RTV-a, Jovićeva glodur televizije

UO Radio-televizije Vojvodine izabrao je danas Slobodana Arežinu za programskog direktora ove kuće.

Kako je 021 pisao, njegov najozbiljniji protivkandidat bila je Tanja Jordović, takođe zaposlena u ovoj kući. Arežina je u vojvođanski javni servis došao pre skoro četiri godine, a obavljao je funkciju direktora i glavnog i odgovornog urednika TV Novi Sad.

Za novog glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije izabrana je Marijana Jović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Atila Marton je glavni i odgovorni urednik Drugog programa televizije.

Nova glavna urednica Prvog programa radija je Milada Popović, Drugog programa Ereg Deže, dok na funkciju glavnog i odgovornog urednika Trećeg programa nije izabran nijedan od prijavljenih kandidata.

Dejan Marjanović je ostao na čelu veb redakcije, a novog glavnog urednika dobio je i internet radio ove kuće čiji program je namenjen mladima. To je Klara Kranjc, koja je poslednje dve i po godine bila glavna urednica Radio Novog Sada.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.