Adice dobijaju rekreativni centar

Izvor: Radio 021, 17.Dec.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adice dobijaju rekreativni centar

U prostorijama JP Zavod za izgradnju grada danas je održano javno nadmetanje za prodaju građevinskog zemljišta Grada Novog Sada i to parcele za izgradnju sportsko-rekreativnog kompleksa na Adicama.

Na licitaciji koja je protekla bez primedbi, u prisustvu učesnika i Komisije za sprovođenje postupka prodaje, odnosno davanja u zakup građevinskog zemljišta, parcela je uspešno prodata firmi "SOKO TIM 021" za najveći ponuđeni iznos u visini od 28.766.570 dinara. Parcela broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 2595/2 K.O. Veternik, površine skoro 2 hektara, nalazi se u Ulici Nova broj 12 na Adicama i prema Planu detaljne regulacije predviđena je za izgradnju sportsko-rekreativnih sadržaja.

U okviru budućeg sportsko-rekreativnog kompleksa planira se izgradnja objekta spratnosti P do P+1+Pk ili VP+G, kao i pratećih sadržaja kao što su otvoreni sportski tereni, slobodne i zelene površine.

"Zadovoljstvo mi je što smo danas uspešno okončali javnu licitaciju i što stanovnici Adica u narednom periodu mogu očekivati izgradnju modernog sportsko-rekreativnog kompleksa u svojoj sredini. Ovakvi sadržaji unapređuju kvalitet svakodnevnog života naših sugrađana što je takođe naša obaveza, pored aktivnosti koje planiramo na daljem komunalnom uređenju ovog naselja", izjavio je direktor ZIG-a Goran Višnjić.

Takođe, danas je uspešno završena licitacija za parcelu broj 2461/2 u Futogu, površine 440 m², namenjene za izgradnju porodičnog stambenog objekta. Ova parcela ustupljena je za iznos od 1.330.000 dinara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.