Festival nauke - 4,5 i 6. decembra

Blog: Clubbing.rs, 16.Nov.2009, 05:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival nauke - 4,5 i 6. decembra

Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja, treću godinu za redom, organizuje najveći regionalni Festival nauke koji ima za cilj da naučna dostignuća predstavi na zanimljiv, atraktivan i lako razumljiv način.  

Ovogodišnja manifestacija Festival nauke održaće se 4,5 i 6. decembra a tokom trodnevnog spektakla posetioci će moći da uživaju u eksperimentima više od 200 naučnika, profesora i studenata. Domaći ali i brojni strani naučnici imaće zadatak da svakom posetiocu, bez obzira na godine i obrazovanje, približe naizgled apstraktan svet nauke na zabavan način.

Na  festivalu koji okuplja sve radoznale prisutni će moći da se uvere da naučna dostignuća iz  fizike, hemije, biologije, astronomije, genetike, matematike, fizičke hemije, psihologije, geologije nisu neverovatna i da demonstracija nauke može biti atraktivna uz brojne vizuelne efekte. 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.