Udes autobusa iz Srbije u Beču

Izvor: Studio B, 08.Okt.2010, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes autobusa iz Srbije u Beču

Turistički autobus sa 41 putnikom iz Niša sudario se u centru Beča sa tramvajem, a u nesreći je 13 osoba lakše povređeno.

Svi povređeni, među kojima i četvoro ljudi iz tramvaja, medicinski su zbrinuti na licu mesta, a putnici su uglavnom ugruvani i zadobili su manje posekotine, preneli su austrijski mediji.

Suzana Spasić iz agencije Nisa travel, koja je organizovala ekskurziju Niš-Beč-Prag, potvrdila je agenciji Beta da su povređeni putnici zadobili samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ogrebotine. Ona je rekla da je policijski uviđaj trajao oko sat i po a da su nakon toga turisti iz Srbije otišli u razgledanje grada.

Turisti će, kasnije danas, nastaviti putovanje u Prag, navela je Spasić. Prema navodima austrijskih medija, vozač autobusa pokušao je nešto posle 10.00 da skrene u ulici Ringstrase, nije primetio tramvaj i došlo je do sudara. Kod vozača nije pronađen alkohol u krvi.

Na slici objavljenoj u austrijskim medijima vidi se da je reč o autobusu Tan Toursa iz Kuršumlije, a na vetrobranskom staklu piše da je reč o agenciji Nisa Travel iz Niša.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beč: Udes turista iz Niša

Izvor: Večernje novosti, 08.Okt.2010

Autobus sa turistima iz Niša sudario se u centru Beča sa tramvajem, a 12 osoba je lakše povređeno

Nastavak na Večernje novosti...

Udes autobusa iz Srbije u Beču

Izvor: TV Avala, 08.Okt.2010

Turistički autobus sa 41 putnikom iz Niša sudario se danas u centru Beča sa tramvajem, a u nesreći je 13 osoba lakše povređeno.

Nastavak na TV Avala...

Niški autobus prekinuo saobraćaj u centru Beča

Izvor: JužneVesti.com, 09.Okt.2010, 03:53

Niški autobus sa 41 putnikom koji je juče udario u tramvaj broj 2 na Ringstrasse ulici u Beču paralisao je saobraćaj u centru ovog grada na sat vremena.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.