Učenici iz Sankt Peterburga u poseti Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Apr.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici iz Sankt Peterburga u poseti Nišu

Pravno – poslovna škola ovih dana domaćin je ruskih učenika i profesora iz Sank Peterburga.

Tokom boravka u Nišu gosti iz Rusije učestvovaće u nekoliko akcija, ali i obilaziti istorijske spomenike i prirodne znamenitosti ovog kraja.


U Gradskoj kući za goste iz Rusije priređen je prijem, a učenike je primio zamenik gradonačelnika prof. dr Miloš Banđur.

Tokom razgovora učenici iz drevnog ruskog grada istakli su da se prijatno osećaju u >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Nišu i da je posebno izraženo gostoprimstvo na svakom koraku.

Saradnja Pravno – poslovne škole iz Niša  i škole iz Sankt Peterburga traje već nekoliko godina, a tokom ovakvih susreta pored druženja, učenici imaju priliku da razmene iskustva i međusobno se upoznaju sa kulturom i tradicijom dva prijateljska naroda.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Prijem za djake iz Rusije u Gradskoj kuci

Izvor: JUGpress.com, 26.Apr.2017, 14:15

NIŠ..Pravno – poslovna škola ovih dana  domaćin je ruskih učenika i profesora iz Sankt Peterburga...Tokom boravka u Nišu gosti iz Rusije učestvovaće u nekoliko akcija, ali i obilaziti istorijske spomenike i prirodne znamenitosti ovog kraja...U Gradskoj kući za goste iz Rusije priređen je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.