Tradicionalana razmena knjiga Antikvarijat

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Feb.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicionalana razmena knjiga "Antikvarijat"

U okviru književnog programa Niškog kulturnog centra, 20. februara održaće se tradicionalana razmena knjiga "Antikvarijat".

Knjige "žive" onoliko dugo koliko traje njihov put od čitaoca do čitaoca. Zato pozivamo sve poštovaoce knjige da nam se pridruže i učestvuju u razmeni: da donesu naslove koje su već pročitali, a odaberu i ponesu nove.

Kao i svake godine, pozvani su i učenici srednjih i osnovnih škola, kao veoma važnu čitalačku publiku.

Hol Niškog kulturnog centra, u ponedeljak, 20. februara, od 12 do 14 časova.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

U NKC danas tradicionalna razmena knjiga

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2017

U holu Niškog kulturnog centra će biti održana razmena knjiga „Antikvarijat“, pa svi koji žele da zamene naslove, ali i da čuju čitalačka iskustva drugih, to mogu da urade od 12 do 14 sati...Kao i prethodnih godina, ulaznica su pročitane knjige koje posetioci žele da zamene...Knjige žive...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.