Tabla - časopis za podsticanje dečijeg stvaralaštva

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Nov.2014, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabla - časopis za podsticanje dečijeg stvaralaštva

Niški kreativni studio je od početka ove školske godine pokrenuo prvi internet časopis za podsticanje dečijeg stvaralaštva u Srbiji – „Tabla”.

Časopis je namenjen deci širom naše planete koji pohađaju osnovnu školu u kojoj se nastava izvodi na srpskom jeziku.

Tabla se finansira donacijama, a najveći deo svojih aktivnosti realizuje zahvaljujući entuzijazmu, kako redakcije, tako i saradnika. Ostvarili smo odličnu saradnju sa Pozorištem lutaka >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << iz Niša i Teatrom 78 iz Beograda pa je učenicima koji se ističu u stvaralaštvu, a žive u Beogradu ili Nišu, omogućeno da besplatno gledaju njihove predstave.

Za sada imamo saradnike u Srbiji, BiH i Sloveniji, a namera nam je da pokrijemo i sve ostale zemlje u kojima postoje osnovne škole u kojima se nastava izvodi na srpskom jeziku.**

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.