Rastavac: Nema krize u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 28.Sep.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastavac: Nema krize u Nišu

Nišlije ponovo na pobedničkom koloseku, šef struke Milan Rastavac sija od sreće i poručuje navijačima


Niški Radnički je posle remija na Čairu sa kruševačkim Napretkom i velikog kiksa protiv BSK-a u Borči i ispadanja iz Kupa Srbije, osvojio konačno tri boda u duelu sa Radnikom.
Raspoloženje u niškom superligašu mnogo je bolje, kaže šef stručnog štaba Milan Rastavac:
– Nije nije bilo lako protiv Surduličana na utakmici koja je za nas značila >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << mnogo. Pokazali smo da nismo u krizi, bez obzira što smo u finišu prethodnog susreta sa Napretkom, kada smo već imali pobedu u rukama, zbog neoprezne igre pojedinaca u odbrani ostali bez dva boda i što smo poraženi u kupu. Uspeh protiv Radnika mnogo će nam značiti u nastavku jesenje sezone. Čvrsto stojimo na trećoj poziciji superligaške tabele i već smo se okrenuli narednim obavezama, pre svega utakmici u Novom Pazaru narednog vikenda.
Ističe Rastavac da je i situacija u ekipi mnogo bolja:
– U prethodnom periodu imali smo mnogobrojne probleme, zbog kartona i još više zbog povreda. Srećom, oporavio se Saša Stojanović, koji mnogo znači za našu ekipu, a uskoro će na teren ponovo i Petar Krstić i Miloš Živković, tako da ćemo do kraja jeseni ipak imati više kvalitetnih fudbalera na raspolaganju. U ovom trenutku ne možemo da računamo jedino na Pavla Poparu, jer ga očekuje operacija prepona.
Ostatak teksta pročitajte na zurnal.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.