Radnički nadigrao i Pazarce 3:1

Izvor: NTV.rs, 03.Maj.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički nadigrao i Pazarce 3:1

Do nedavno na samom začelju-sada u “zlatnoj sredini“ superligaške tabele!
Fudbaleri Radničkog zabeležili su treću uzastopnu, osmu ovosezonsku pobedu i čini se definitivno potvrdili opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala.
Na Čairu, pred oko 4.000 svojih pristalica niški tim je sa 3:1 pobedio ekipu Novoga Pazara, i to potpuno zasluženo. Praktično do sredine prvog poluvremena gledali smo igru između dva šesnaesterca, bez pravih prilika za gol. A prvi je viđen u 21.minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i to u mreži gostiju. Kao i u nekim prethodnim utakmicama asistent je bio kapiten Aleksandar Jovanović, strelac sve bolji Ivan Pejčić, koji je ovoga oputa dobio prednost od trenera Rastavca u odnosu na Aščerića i našao se u startnoj postavi. Igralo se zaustavno vreme prvog dela utakmice, Pejčić je bio asistent, dok je gol postigao Saša Marjanović i duplirao prednost Nišlija. Početkom drugog poluvremena videli smo snažan šut Đuričkovića, sve se završilo kornerom i sjajnom akcijom domaćih fudbalera u 53.minutu. Tada je stativa bila saveznik gostiju-sreće nije imao Marjanović da postigne još jedan gol na ovoj utakmici.
Gosti su smanjili u 70.minutu na 2:1. Najpre je odlični Petrović nepropisno zaustavio Brazilca Matoša, Jevtović centrirao, Ćulum zatresao sopstvenu mrežu. Da je u srpskom fudbalu sve moguće, dokazao je trenutak kada je Kolumbijac Gutierez ušao u igru umesto Obrovca. Ništa čudno ne bi bilo, zamena kao zamena, ali vezista Pazaraca koji je u protokolu zaveden pod brojem 18-nosio je šorts sa brojem dva, običnu majicu umesto dresa bez broja na leđima. Zaista neverovatan propust gostiju, šestorice sudija i delegata! Bez potrebe je bio nervozan i trener gostiju, Milorad Kosanovic, koji je nezadovoljan brzinom kojom dečaci zaduženi za to, vraćaju loptu u teren u nekoliko navrata ušao u verbalni sukob sa navijačima Radničkog sa zapadne tribine. Završilo se žestokim uvredama i skandiranjem pristalica domaćina ovom iskusnom stručnjaku. Finiš utakmice golom, svojim prvencem u dresu Nišlija obeležio je korpulentni centarfor Nikola Aščerić za konačnih: Radnički-Novi Pazar 3:1.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.