Prof. dr Dragan Antić jednoglasno izabran za rektora Niškog univerziteta  (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 20.Maj.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prof. dr Dragan Antić jednoglasno izabran za rektora Niškog univerziteta (VIDEO)

Na sednici Saveta Univerziteta u Nišu koja je održana 20. maja 2015.godine, prof. dr Dragan Antić, redovni profesor Elektronskog fakulteta u Nišu, jednoglasno je izabran za rektora Niškog univerziteta
Trogodišnji mandat novog rektora započinje sa početkom akademske godine na Univerzitetu i to od 1. oktobra 2015. a završava se 30. septembra 2018.godine.

Prof. Dr Dragan Antić je tokom izbornog postupka, koji je sproveden u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Univerziteta u Nišu, potpisao izjavu o prihvatanju kandidature za rektora i tom prilikom predao svoj program rada Univerziteta za naredni trogodišnji period, kao i predlog kandidata za prorektore Univerziteta u Nišu.
“Niški univezitet jedan je od najvećih u Srbiji i predstavlja stožer celokupnog razvoja ovog dela Srbije i regiona, istakao je rektor Antić obraćajući se medijima neposredno posle izborne sednice”.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doc. dr. Kurtović se sastao sa ambasadorom Mađarske

Izvor: SandzakPress.net, 20.Maj.2015

Srbija – Dana 20.05. 2015. godine u Beogradu, doc. dr. Rejhan R. Kurtović, profesor na Internacionalnom univerzitetu, sastao se sa ambasdorom Mađarske u Beogradu, gospodinom Antilom Pinterom. Tom prilikom oni su razgovarali o budućoj saradnji Internacionalnom univerziteta sa Ambasadom Mađarske...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.