Početkom septembra biće organizavi dani makedonske kulture (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 29.Jun.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početkom septembra biće organizavi dani makedonske kulture (VIDEO)

Makedonci u Nišu potpno su ravnopravni sa ostalim građanima i zajedno sa njima dele sudbinu teških vremena u kojima živimo.
U udruženju makedonaca Vardar kažu i to da se pripremaju da i ove godine prvog i drugog avgusta proslave svoj najveći nacionalni praznbik “Ilinden”, kaže Blage Petruševski predsednik udruženja.
Veliki broj pripadnika makedonske nacionalne manjine živi i radi u Nišu. Oni su organizovani u Udruženju Vardar, koje čuva kulturnu i nacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << baštinu Makedonaca.
Proteklih godina, Niška televizija redovno je izveštavala o svim aktivnostima i manifestacijama koje je organizovalo udruženje makedonaca Vardar.
Posle obeležavanja Ilindena najvećeg nacionalnog praznika Makedonaca, početkom septembra biće organizavi dani makedonske kulture sa brojnim pratećim manifestacijama, najavljuju iz Udruženja makedonaca Vardar.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.