Osumnjičeni za ubistvo u Beogradu uhapšen u Proseku

Izvor: NTV.rs, 20.Avg.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za ubistvo u Beogradu uhapšen u Proseku

Sedamdesetčetvorogodišnji Radomir J. iz Beograda, koji se tereti za ubistvo žene Mileve i za kojim je juče raspisana poternica, uhapšen je u selu Prosek kod Niša, gde se krio kod sestre, saznaje NTV.
Akciju je, saznajemo, sprovela niška policijska uprava u saradnji sa beogradskom policijom. Da podsetimo, mrtva žena je pronađena u utorak, 19. avgusta, u garaži u dvorištu porodične kuće na Bulevaru Oslobođenja u Beogradu. Inače, Radomir je u petak, 16. avgusta, prijavio nestanak žene, ali mu se od ponedeljka gubi svaki trag zbog čega je za njim i raspisana poternica. Prema nezvaničnim informacijama, Radomir je prilikom hapšenja priznao ubistvo.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog ubistva žene

Izvor: RTS, 20.Avg.2014

Uhapšen R. J. u selu Prosek kod Niša zbog sumnje da je ubio ženu, nezvanično saznaje RTS. Osumnjičeni se krio kod sestre. ..Akcija hapšenja osumnjičenoz za ubistvo je sprovedena u saradnji niške i beogradske policije...U garaži privatne kuće u Bulevaru oslobođenja 110 juče je pronađeno telo...

Nastavak na RTS...

Uhapšen ubica sa Banjice

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2014

RADOMIR J. (74), osumnjičen da je na smrt pretukao suprugu Milevu J.(74) i bacio u kanal garaže porodične kuće na Banjici, kako nezvanično saznajemo, pronađen je i priveden u selu Proseku, kraj Niša. Optuženi je, najverovatnije, utočište pronašao u sestrinoj kući, pošto je juče nestao.Podsetimo,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.