Održana svečana sednica Udruženja zdravstvenih radnika (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Feb.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana svečana sednica Udruženja zdravstvenih radnika (VIDEO)

Položaj medicinskih radnika u Srbiji je težak ali se zahvaljujući udruženjima i Nacionalnionalnoj asocijaciji zdravstvenih radnika polako popravlja, kaže predsednik Udruženja zdravstvenih ranika Niša Nebojša Vacić.


Na svečanoj godišnjoj sednici 24-oro članova Udruženja zdravstvenih radnika dobilo je priznanja, a dvadest dvoje je dobilo zahvalnice za postignute rezultate u radu. Među njima su, kao i svake godine i dva učenika srednje medicinske škole “Milenko >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Hadžić”. Položaj medicinskih tehničara, sestara, laboranata i drugih medicinskih radnika se polako poprvlja, rekao je predsednik Udružena Nebojša Vacić.
Udruženje zdravstvenih radnika u Nišu ima 3370 članova dok ih u Srbiji ima 22000. Zdravstveni radnici su se na ovim prostorima prvi put organizovli u udruženja još 1954.godine, kako bi poboljšali svoju struku i položaj.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.