Niški žandarmi u akciji: Naoružani bandit hteo da opljačka kamiondžiju, a onda je naišao na...

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Mar.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški žandarmi u akciji: Naoružani bandit hteo da opljačka kamiondžiju, a onda je naišao na...

Pripadnici četvrtog odreda Žandarmerije iz Niša Miloš Vojinović (32) i Goran Trajković (45) juče su sprečili oružanu pljačku u blizini sela Garinje kod Vladičinog Hana.

Prolazeći putem Predejane-Džep, žandami su se zaustavili na parkingu, gde je razbojnik S.N.(41) iz Vladičinog Hana uz pretnju pištoljem fizički napao i pokušao da uzme novac vozaču teretnog vozila.

Posle kraće tuče, napadač je primetio žandarme i počeo da beži, ali ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << sustigao žandarm Miloš Vojinović, koga je razbojnik pesnicom udario u glavu.

Žandarmi su uspeli da savladaju napadača, kome je posle dvodnevnog policijskog zadržavanja

Osnovni sud u Surdulici odredio mu je pritvor do 30 dana.

Uhapšeni nasilnik je automobilom pretekao i na parkingu zaustavio vozača kamiona.

Osumnjičeni S.N. tereti se da je počinio krivična dela razbojništva, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, kao i napada na službenu osobu u obavljanju dužnosti. Hrabri žandarmi potvrdili su da je pištolj razbojnika bio napunjen sa četiri metka.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.