Niški SPS podržava rekonstrukciju gradske vlasti

Izvor: NTV.rs, 25.Okt.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški SPS podržava rekonstrukciju gradske vlasti

Niški SPS podržaće rekonstrukciju gradske vlasti koju je najavio gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić, rekli su u vrhu ove stranke na vanredno održanoj konferenciji za novinare.
Kažu da će mandati socijalista biti na raspolaganju prvom čoveku grada i da su spremni na eventualne kritike i zamerke. Osvrnuli su se i na pompezno najavljivani projekat “Novi Niš“ američkog investitora Clean Earth Capitol, sa kojim se stalo zbog administartivnih zavrzlama. Uveravaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << su spremni za rušenje građevinskih lobija koji koče realizaciju velikih investicija.
Rekonstrukcije gradske vlasti niški socijalisti se nisu uplašili, rečeno je na vanredno sazvanoj pres konferenciji. Spremni su, kažu, i na žrtve iz svojih redova.
Socijalisti su se osvrnuli i na projekat “Novi Niš“ kojim bi deo grada na mestu kasarne “Bubanjski heroji“ trebalo da bude potpuno novo i modernije ruho, a čija se izgradnja konstantno odlaže.
Prve korake u rekonstrukciji gradske vlasti socijalisti očekuju već narednih dana, a do kraja godine se nadaju i dubljim, sistemskim promenama.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niški SPS će podržati rekonstrukciju vlasti u gradu

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Okt.2014

Niški SPS podržaće rekonstrukciju gradske vlasti koju je najavio gradonačelnik Niša Zoran Perišić, ijavili su iz ove stranke na vanredno održanoj konferenciji za štampu...Iz SPS-a kažu da će njihovi mandati  biti na raspolaganju prvom čoveku grada? Isto tako da su spremni na eventualne...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.