Niš danas dočekuje olimpijce

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Avg.2016, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš danas dočekuje olimpijce

Grad Niš po ugledu na Beograd, organizovaće doček za niške sportiste. Ovo je prvi put da se Niš na ovakav način zahvaljuje sportistima iz ovog kraja.

Svečani doček zakazan je za danas u 19.30 sati ispred Gradske kuće.

Sportisti će biti na balkonu Gradske kuće, a sam doček biće praćen muzičkim programom, izjavio je većnik Branislav Kačar, zadužen za sport.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nišlije dočekale svoje pobednike olimpijce

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Avg.2016

Grad Niš i Nišlije dočekali su niške sportiste pobednike sa Olimpijskih igra u Riju. Ovo je prvi put da se Niš na ovakav način zahvaljuje sportistima iz ovog kraja...Na balkonu Gradske kuće, pojavili su se Sava Ranđelović vaterpolista, košarkaš Stefan Jović, Nenad Filipović atletičar,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.