Nakon preuzimanja imovine Gorice, obnavljaju se gradske cvećare

Izvor: RadioCity.rs, 25.Jul.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon preuzimanja imovine "Gorice", obnavljaju se gradske cvećare

Pošto je preuzelo nadležnost i imovinu JKP Gorice, rukovodstvo JKP „Mediana“ odlučilo je da otvori gradske cvećare. Na taj način građani će moći da kupuju po povoljnim cenama, a i dosadašnji radnici neće ostati bez posla. 
Bratislav Vučković, direktor JKP „Mediana“, očekuje da će građani „za prikladan novac“ najpre u ovoj, a zatim i u ostalim gradskim cvećarama, moći da pronađu ono što im je potrebno, „da obraduju nekog ili oplemene svoj prostor“. >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs <<

„Roba je od naših dobavljača, pa su cene niske, a imamo i neke uvozne primerke.  Planiramo i da rasadnik Mediane oplemenimo novim biljkama, a onda bi cene mogle biti i niže“, kaže Bratislav Vučković. 
U planu je da se ovih dana otvori i Medianina cvećara na Novom groblju, a zatim i cvećare na Trgu Kralja Aleksandra, kod Gradske bolnice i na Bulevaru Nemanjića.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.