Mlada beogradska umetnica izlaže grafike u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jul.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada beogradska umetnica izlaže grafike u Nišu

Umetnica Marija Anđelković se u najnovijem ciklusu njenih grafika “Prelazna stanja”, bavi pitanjem promena usled kretanja i protoka vremena, a za vizuelizaciju te teme koristi motiv vodene površine. Njena dela će moći da vidi i publika u Nišu, na izložbi koja će biti otvorena 27. jula od 20 sati, u “Salonu 77” u Tvrđavi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PRELAZNA STANJA U SALONU 77

Izvor: kult-URA.com, 26.Jul.2017

U četvrtak, 27. jula, sa početkom u 20 sati, u Salonu 77 je otvaranje samostalne izložbe Marije Anđelković – umetnice mlađe generacije iz Beograda. Izložbu čine grafike iz ciklusa Prelazna stanja izvedene u litografskoj tehnici, koje su deo umetničinog doktorskog projekta.. Marija Anđelković...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.