Koncert RITMA NEREDA u Nišu nakon 4 godine

Izvor: RadioCity.rs, 27.Jun.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert RITMA NEREDA u Nišu nakon 4 godine

Pored benda RITAM NEREDA nastupiće i niški bendovi Marica - band i Limbo Official, kao i novosadski bend Kolaps.

Ulaznice su dostupne preko prodajnih sistema Gigstix i DD Tickets. Cena ulaznica u predprodaji je 500 dinara, dok će na dan koncerta stajati 700 dinara.
RITAM NEREDA je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su "Put beznađa", "Crno je sve", "Ne", "10 godina", "Hiljade", "Sećanja", "Heroj" i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno. Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja.

Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom 27 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za Balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins Band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stage, Official Motörhead i Red Hot Chili Peppers. Poslednji studijski album "To nisi ti" izašao je 2015. godine za izdavačku kuću Nocturne Media.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Hladno pivo u Tvrđavi

Izvor: Studnel.com, 28.Jun.2016, 14:58

Gost na nastupu Hladnog piva biće Atheist Rap, novosadski pank-rok bend. Karte za koncert mogu se nabaviti na prodajnim mestima CS Eventim-a i GIGS TIX-a, po ceni od 700 dinara.. Sastav Hladno pivo osnovan je 1987. godine u Zagrebu. Do sada su objavili sedam albuma, sa kojih su se izdvojile mnoge...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.