Kalča pobedom završio 2016. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Dec.2016, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalča pobedom završio 2016. godinu

Futsaleri niškog Kalče na najbolji mogući način završili su tekuću godinu, pošto su u poslednjem kolu prvog dela sezone ostvarili prvu pobedu na gostovanjima u šampionatu i to u Sremskoj Mitrovici, protiv aktuelnog vicešampiona Deusa iz Sremske Mitrovice - 5:2.

Dvostruki strelac za Nišlije bio je Jovan Đorđević, a po jednom su se u strelce upisali Bojan Živadinović, Miloš Đorđević i Nikola Stanković.

Strelci za domaći sastav, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kojem je ovo prvi poraz posle 5 uzastopnih trijumfa, bili su Santrač i Simić.

U Prvoj futsal ligi Srbije sledi dvoipomesečna pauza, a prvi deo sezoni niški futsaleri završili su na 3. mestu na tabeli sa 21 osvojenim bodom, iza neprikosnovenog dvojca Euro Motus - Ekonomac.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.