Javne česme u Nišu ispravne

Izvor: NiskeVesti.rs, 30.Maj.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javne česme u Nišu ispravne

Sve javne česme na teritoriji Gradske opštine Medijana su ispravne i spremne za puštanje u rad, kažu u toj niškoj opštini i dodaju da analiza vode nije u njihovoj nadležnosti, već u nadležnosti isporučioca vode.

"U skladu sa zakonskom regulativom i preporukom Državne revizorske institucije, Gradska opština Medijana nema pravo da plaća posebne analize bakteriološko hemijske ispravnosti vode", objašnjavaju.
Sve javne česme na teritoriji Gradske opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Medijana priključene su na gradsku vodovodnu mrežu, pa je samim tim isporučilac vode – JKP“Naisus“ u obavezi da garantuje njenu ispravnost.
Inače, Gradska opština Medijana redovno plaća račune za vodu koja se utroši na svim javnim česmama.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Pet javnih česmi počinje da radi za vikend

Izvor: NiskeVesti.rs, 30.Maj.2016

Pet česmi na teritoriji gradske opštine Medijana trebalo bi da počnu da rade za vikend, najavljuju iz Vodovoda. Gradske česme još ne rade jer opština i JKP “Naisus” i ove godine prebacuju nadležnost jedni na druge. Ipak, česme počinju da rade, a Vodovod će platiti eksterne analize vode,...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.