IZ DVOJKE U KECA: Preokret Radničkog protiv Čukaričkog

Izvor: NiskeVesti.rs, 24.Jul.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ DVOJKE U KECA: Preokret Radničkog protiv Čukaričkog

Fudbaleri Radničkog pobedili su večeras u Nišu ekipu Čukaričkog sa 2:1 u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

Radnički je na poluvremenu gubio sa 0:1 golom Marka Tomića u 42. minutu, bivšeg igrača Radničkog.
Do prve pobede u novoj sezoni ekipa s Čaira došla je posle preokreta, golovima Marka Mrkića (75. min) i povratnika u tim Saše Stojanovića (85. min).
Ekipa sa Banovog brda utakmicu je završila sa igračem manje, pošto je Obeng Regan u 68. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << isključen nakon što je zaradio drugi žuti karton. Osim Regana žute kartone su dobili Bulatović, Stanković, Jovanović )Radnički), Tomić i Lagator (Čukarički).

foto: Niške Vesti
Radnički u sledećem kolu gostuje Spartaku, dok Čukarički dočekuje Radnik. Sledeće utakmica na stadionu ČAIR je sa ekipom Rada 06. avgusta.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.